LESTIJOKILAAKSON VARTIOINTI ON PERUSTETTU 1989.

Periaatteemme on aina ollut tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja palveluita kohtuulliseen hintaan.

LESTIJOKILAAKSON VARTIOINTI

Voidaan reilusti sanoa, että omaamme turvallisuusalalla arvokasta kokemusta pitkältä ajalta, jota voimme jakaa menestyksekkäästi asiakkaillemme. Paikallinen toiminta mahdollistaa nopeat vasteajat. Vartijamme ovat lähellä. Palvelumme laatu on meille kunnia-asia ja siksi haluamme olla toiminta-alueellamme aina parasta turvallisuuspalvelua tekevä yritys.

Soita minulle milloin tahansa. Vastaan aina mielelläni ja avoimesti sinua askarruttaviin kysymyksiin. Neuvon asioissa eteenpäin.

Vesa Hernesniemi

Puhelin 0500 564 402


SUOMEN TURVALLISUUSTUOTE

www.suomenturvallisuustuote.fi


Suomen Turvallisuustuote on Lestijokilaakson vartiointi ay:n turvallisuusalan verkkokauppa. Yrityksellämme on likimain 30 vuoden kokemus turvallisuusalalta. Voikin sanoa, että omaamme kokemusta pitkältä ajalta erilaisista turvallisuustuotteista ja -palveluista.

Maailma on täynnä vaihtoehtoja, hyviä ja huonoja. Kokemukseen perustuen haluammekin nyt jakaa tietouttamme kaikille asiakkaillemme.

Suomen Turvallisuustuote on verkkokauppa, josta voi ostaa aina turvallisesti ja
käytännössä testattuja tuotteita. Pyrimme ensisijaisesti testaamaan kentällä kaikki tuotteet, jotka otamme myyntiin. Asiakkaana sinä saat parhaan kokemuksen pitkälle tulevaisuuteen.